iHello is gespecialiseerd in projectmanagement en consultancy,
met als doel jou te helpen bij het realiseren van IT projecten. Laat je inspireren door het enthousiasme en de professionele aanpak die ervoor zorgen dat jouw doelen worden bereikt. Graag kom ik in contact om te zien of ik iets voor je kan betekenen. Jeroen de Witte

Recent project via Portfolio
Contracten module voor Erasmus Universiteit
Recent artikel via Blog

Hoe manage je je opdrachtgever?

Bij ieder project heb je te maken met een opdrachtgever. Afhankelijk van hoe begaan de opdrachtgever is met het project komen de volgende twee uitersten voor:

- De opdrachtgever zie je weinig tot niet, ook niet op cruciale momenten

- De opdrachtgever bemoeit zich iedere dag inhoudelijk met het project

Lees het volledige artikel

Over iHello

iHello helpt projecten te realiseren.

Het realiseren van IT projecten is een vakgebied met veel aspecten waarbij de focus dient te liggen op het definiëren en opleveren van het verwachte resultaat, het implementeren van realiseerbare oplossingen, het beheersen van projectkosten en het creëren van een constructieve sfeer gedurende de uitvoer van het project. Op al deze gebieden kan het verkeerd gaan en een goede begeleiding is noodzakelijk.

iHello kan jou hierbij helpen door de juiste inbreng van kennis en eravring in de vorm van projectmanagement en consultancy. Bekijk het diensten aanbod voor een meer gedetailleerde omschrijving.

Recente tweets via Twitter

Diensten

Het uitvoeren van een project is een uitgebalanceerd proces, een proces van ontdekken, ontwerpen, afstemmen en ontwikkelen. Een op de organisatie afgestemde route is daarbij essentieel om tot het gewenste resultaat te komen.

Van idee naar realiteit

iHello heeft verschillende organisaties geholpen bij het realiseren van IT projecten waarbij, afhankelijk van de situatie, de rol van projectmanager, consultant of beiden is vervult.
Op het gebied van interactieve media zijn corporate websites en Xtranetten gerealiseerd voor Achmea en Mediq en is als projectmanagement methodiek Agile/Scrum gehanteerd.
Bij Erasmus Universiteit Rotterdam zijn resultaten geboekt op het gebied van IT Service Management en zijn back office processen geoptimaliseerd voor de organisatie onderdelen Real Estate en Facilities. De inzet van Planon vastgoed- en facility management software speelde een belangrijke rol bij deze realisatie. Ook is een mobiele app ontwikkeld waarmee locatie beheerders van de Erasmus Universiteit meldingen konden indienen en controleren op een juiste afhandeling.

Portfolio

Hier kun je nalezen aan welke projecten iHello een succesvolle bijdrage heeft geleverd.

Contracten module voor Erasmus Universiteit
BO processen voor Erasmus Universiteit
ITSM systeem voor Erasmus Universiteit
Identiteitskaart voor IND
Public Key Infrastructure voor BZK & BZ
Xtranet voor Mediq
Campagne site voor Centraal Beheer
Pensioensite voor Interpolis
Pensioensite voor SPA
Strategie & Identiteit voor zorg & gezondheid
Unicef Open 2012 voor Achmea
Eventsite voor Avéro
Veranderwijzer voor Zorg & gezondheid
ESF tool voor Opleidingsfonds Procesindustrie
BAG toolvoor gemeente Purmerend

Contact

Een nieuw project, kansen voor samenwerking of een keer een kop koffie drinken? Neem gerust contact op via email of de telefoon. iHello staat altijd open voor een interessant gesprek.

iHello

Dukaatstraat 14
2645 GX Delfgauw
KVK 52459322
iHello hanteert voor haar diensten
Algemene voorwaarden

Deze site

De huisstijl en het advies voor het grafisch ontwerp van deze site is verzorgd door Digitale Diva. De foto op de pagina is gemaakt door Marianne Q.