iHello is gespecialiseerd in projectmanagement, met als doel jou te helpen bij het realiseren van interactieve projecten. Laat je inspireren door het enthousiasme en de professionele aanpak die ervoor zorgen dat jouw doelen worden bereikt. Graag kom ik in contact om te zien of ik iets voor je kan betekenen. Jeroen de Witte

Recent project via Portfolio
Identiteitskaart voor IND
Recent artikel via Blog

Hoe manage je je opdrachtgever?

Bij ieder project heb je te maken met een opdrachtgever. Afhankelijk van hoe begaan de opdrachtgever is met het project komen de volgende twee uitersten voor:

- De opdrachtgever zie je weinig tot niet, ook niet op cruciale momenten

- De opdrachtgever bemoeit zich iedere dag inhoudelijk met het project

Lees het volledige artikel

Over iHello

iHello helpt projecten te realiseren.

Zo kun je je doelen via een project bereiken. Projectmanagement is een vakgebied met veel aspecten waarbij de focus dient te liggen op het definiëren en opleveren van het verwachte resultaat, het beheersen van de projectkosten en een constructieve sfeer gedurende de uitvoer van het project. Op al deze gebieden kan het verkeerd gaan en een goede project begeleiding is noodzakelijk. iHello kan jou hierbij helpen.
Bekijk het diensten aanbod voor een meer gedetailleerde omschrijving.

Recente tweets via Twitter

Diensten

Het uitvoeren van een project is een uitgebalanceerd proces, een proces van ontdekken, ontwerpen, afstemmen en ontwikkelen. Een specifieke route is daarbij essentieel om tot het gewenste resultaat te komen. Onderstaande route zou jouw bijvoorbeeld kunnen helpen bij het realiseren van interactieve projecten.

Van idee naar realiteit

Bovenstaande route zorgt voor een goede houvast tijdens de uitvoer van een project. Zo worden tijdens de conceptontwikkelingsfase ideeën gegenereerd voor de opzet van een site en helpt het Interactie design bij het beschrijven hoe de gebruiker door de informatie wordt "geloodst". Het Visual Design geeft de sfeer weer die de website moet uitstralen (moet er bijvoorbeeld rekening worden gehouden met een huisstijl). Denk hierbij aan foto's, afbeeldingen, fonts, kleuren, grafische elementen enz.. Dit zijn enkele beschrijvingen van bovenstaand proces.
Waar nodig kan iHello support leveren bij het begeleiden van deze proces stappen, maar ook kan zij ondersteuning bieden bij het definiëren van een specifieke route voor jouw project.

Portfolio

Hier kun je nalezen aan welke projecten iHello een succesvolle bijdrage heeft geleverd.

Identiteitskaart voor IND
Public Key Infrastructure voor BZK & BZ
Xtranet voor Mediq
Campagne site voor Centraal Beheer
Pensioensite voor Interpolis
Pensioensite voor SPA
Strategie & Identiteit voor zorg & gezondheid
Unicef Open 2012 voor Achmea
Eventsite voor Avéro
Veranderwijzer voor Zorg & gezondheid
ESF tool voor Opleidingsfonds Procesindustrie
BAG toolvoor gemeente Purmerend

Contact

Een nieuw project, kansen voor samenwerking of een keer een kop koffie drinken? Neem gerust contact op via email of de telefoon. iHello staat altijd open voor een interessant gesprek.

iHello

Dukaatstraat 14
2645 GX Delfgauw
KVK 52459322
iHello hanteert voor haar diensten
Algemene voorwaarden

Deze site

De huisstijl en het advies voor het grafisch ontwerp van deze site is verzorgd door Digitale Diva. De foto op de pagina is gemaakt door Marianne Q.